Zapamiętaj|Zapomniałem Hasła

Zaloguj się: facebook google

Dragon Knight >Aktualności

Aktualności

Zasady Łączenia Serwerów

2016/01/27

Zasady łączenia serwerów

Portale:
Po połączeniu Twojego serwera z innym, jego oryginalny portal będzie nadal istniał. Możesz więc nadal logować się poprzez kliknięcie na numer danego serwera, by grać swoją postacią.

Czas serwera:
Po połączeniu wszystkie złączone serwery będą używać czasu najstarszego serwera pośród nich. Funkcje związane z czasem serwera będą rozpoczynać się na podstawie tego czasu.
np. połączono serwer 1 i serwer 2. Oba serwery posługują się czasem serwera 1.

Stare postacie:
1. Po połączeniu serwerów stare postacie, którymi nie logowano się przez długi czas, zostaną usunięte, jeśli spełnią wszystkie poniższe wymagania:
a) brak logowania od co najmniej 30 dni przed połączeniem;
b) poziom niższy niż 40;
c) brak zakupu Diamentów w historii konta.
Uwaga: Zostaną usunięte wszystkie dane postaci. Nie będziemy w stanie ich przywrócić. Proszę o tym pamiętać!
2. Zostaną usunięte również informacje o tych postaciach:
a) znikną z listy znajomych, listy członków gildii, rankingów;
b) znikną spośród niewolników i strażników więziennych.

Nazwy:
Jeśli nazwy postaci będą się powtarzać po złączeniu, gracze zobaczą interfejs zmiany nazwy. Wpisz nową nazwę przed zalogowaniem do serwera.
Pierwszy z graczy o tej samej nazwie, który zaloguje się do gry, zachowa dawną nazwę. Pozostali muszą zmienić swoją.
Te same nazwy gildii: Nazwy pokażą się jako liczby. Kiedy lider gildii zaloguje się do gry, otrzyma powiadomienie systemowe o potrzebie zmiany nazwy gildii.


Eventy:
Otwierają się nowe eventy.

Uwaga:
1. Bitwa Gildii. Gildia na 1 pozycji w rankingu zostanie Obrońcą. Pozostałe gildie będa atakującymi.
Dotychczasowe dane o obronie i ataku znikną.
2. Arena: Dotychczasowe dane zostaną wyczyszczone.
3. Rankingi zostaną wyczyszczone. Gracze będą się na nich pojawiać według kolejności logowania do gry. Nagroda zostanie ponownie obliczona po wyzwaniu graczy do walki.
4. Znajomi. Nieusunięte postacie będą nadal znajdować się na Twojej liście znajomych.
5. Zakup 5-dniowy. Po połączeniu serwerów otworzy się ponownie Zakup 5-dniowy, natomiast stary zostanie zamknięty.
6. Koło Runiczne. Dane o dotychczasowych nagrodach zostaną wyczyszczone.
7. Koło Fortuny. Dane o dotychczasowych nagrodach zostaną wyczyszczone, a w puli pojawi się domyślna liczba Diamentów.
8. Więzienie. Znikną obecne statusy więźniów i strażników więziennych.
9. Studnia Życzeń. Zniknie łączna suma życzeń.
10. Sklep Objazdowy. Znikną dane zakupów.
11. Ołtarz Bohatera. Znikną dotychczasowe dane.

Wcześniej:Karta Bogini
Dalej:PRÓBA SMOKA
DO GÓRY